Gwen Stafani Palette från Urban Decay

Gwen Stefani sammarbetade med Urban Decay och skapade en fantastisk palett. Gwen har varit med på alla delar från att välja ögonskuggor till att designa paletten och jag tänkte ge er mina åsikter om slutprodukten.
 
 
 
Både kartongen den kommer i och själva förpackingen är väldigt fina, jag vill knappt ta bort kartongen.
Paletten stängs magnetiskt vilket jag tycker är praktiskt men bästa delen är ju faktiskt insidan.
(obs om ni vill se swatcher finns de längre ner)
Paletten har 5 matta ögonskuggor (punk, anaheim, danger, 1987 och blackout) vilket jag personligen älskar då jag inte tycker att urban decay är så duktiga på att stoppa matta skuggor i deras paletter (däremot har dom väldigt bra matta skuggor)
 
Blonde är en ljus beige som inte skimrig men mera satin skugga som är jättefin att använda som highligt både under brynen och i inre hörnet. Bäst applicerad med ett finger tycker jag, när jag använt borste har inte så mycket färg applicerats utan mest ett genomskinligt shimmer.
 
Bathwater beskrivs som en ljus beige med med guld i sig, jag vill hellre beskriva den som en ljus champgane super fin färg som på samma sett som Blonde jag tycker borde appliceras med ett finger för mest pigmentering. Gillar att ha denna mitt på ögonlocket.
 
Skimp beskrivs som en "pale nude satin" Inte en favorit, är ganska torr när man tar i den och jag tycker inte den är särskilt pigmenterrad den har ett väldigt svagt shimmer och ger inte särskilt mycket mer.
 
Steady beskrivs som en medium rose med metalliskt guld, jag tycker den är helt fantastiskt, väldigt krämig och pigmenterad, passar bra att ha över hela ögonlocket.
 
Punk är den första matta skuggan den beskriv som rödbrun och det stämmer helt perfekt, den blendar bra funkar bra för att både värma och mörka upp yttre hörnet och globlinjen. Perfekt för en brun sotat.
 
Baby beskrivs som enn kall metalliskt rose, bra pigmentering, väldigt metalliskt jag tycker denna appliceras bäst fuktig (använd en produkt med glycerin för bäst reslutat) När man tittat på den i paletten ser den nästan glittrig ut men när man swatchar den blir det en vacker metaliskt färg.
 
Anaheim är en krämig matt lite kallare brun färg som är perfekt för att djupa upp globlinjen blendar fint och är mycket pigmenterad.
 
Stark är en matt beige som drar lite mer åt det rosa hållet, bra pigmentering, väldigt bra för att hjälpa andra skuggor att blenda. Hade varit en fin matt highlighter under brynet på någon med lite mörkare hudton än jag.
 
Zone är en lite mörkare brun, som också funkar bra för att djupa upp globlinjen. Jag vill beskriva den som en neutral ton, otroligt krämig och blendar bra.
 
Serious är en mörkare grå med shimmer som knappt syns när man swatchar eller applicerar den på ögat,lite torr när man tar i den men tycker den blendar bra.
 
Pop ljus rosa med glitter, jag ska vara ärlig och sga att urban decays glittriga skuggor är inte dom bästa, mycket som faller ner när man applicerar den och väldigt torra när man applicerar denna ser man mest lite glitter.
 
Harajuku är en medium rosa med glitter, väldigt fin färg bara synd att den inte är särkilt pigmenterad och precis som den förra ganska torr.
 
Danger är den abslout bästa blåa ögonskuggan jag äger. En mörk blå med en svart underton, väldigt pigmenterad har lite "sheen" men är inte glittrig. Inte torr alls och helt underbar helt enkelt. Skulle varit otroligt snygg ovanpå en svart krämbas.
 
1987 är en speciell färg som jag tycker ser otroligt olik ut i olika ljus, den är en metalliskt gul guld, krämig och mycket pigmenterad. 
 
Blackout är en matt svart, den är inte ny till urban decay jag har samma färg i min Naked 2 palett från dom. Skuggan är krämig och mycket pigmenterad samt blendar bra. Däremot när jag jämför den med samma färg från naked 2 paletten upplever jag att den i Gwen stefani paletten är mer krämig. Ingen störra skillnad dock.
 
 
Mina personligfa favoriter från denna palette är Steady, Anaheim, Danger och 1987.
Jag köpte den på kicks.se för 495,-
 
Hoppas ni tyckte om min lilla resencion, det kommer komma många flera :)
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Rebecca och det här är min blogg som kommer fokusera på skönhet i alla dess former. Här kommer vi prata om smink och testa en massa olika produkter. Samtidigt som jag brinner för smink så kommer alltid djurrätt stå ännu närmre mitt hjärta därför kommer jag endast prata om märken som är djurvänliga :) Välkommen!
RSS 2.0