NYX Extra Creamy Round Lipstick

 
 
Jag hade stora förhoppningar på dessa, när jag beställde dom såg färgerna så fina ut men när jag väl öppnade paketet..
 
 
Harmonica: Färgen på denna är en väldigt ljus rosa, påminner mig lite om vad som var populärt när jag var 14. Dock är det en väldigt fin färg, synd bara att NYX inte levererade.. När man applicerar den känner man verkligen glitterkornen i den, den blir patchy på läpparna och det värsta är att den luktar HEMSKT. Alltså jag mår rent av illa av lukten. Rekomenderar ej denna alls.
 
Iris: En lagomt ljus nude som drar lite åt oranga hållet, tyvärr så är den likt den förra patchy på läpparna, och väldigt genomskinlig, ser mest glitterkornen. Denna luktar iaf inte lika starkt som förra.
 
 
Rose Bouquet: Lite mörkare rosa, med så stora glitterkorn att det nästan gör illa läpparna.. Även denna luktar brutalt äckligt.. Tror aldrig i mitt liv jag varit så besviken över något jag köpt
 
 
Chaos: Denna gillar jag faktiskt, luktar dock tyvärr men inte lika hemst som de andra. Trodde den skulle vara mer röd men den var mer en mörk rosa på läpparna, som förvisso är snyggt det med. Den sitter relativt bra för priset, känns bra på läpparna.
 
Jag hade planerat att köpa några stycken från deras matta läppstift kollektion, men jag är osäker på om jag vågar... vi får se helt enkelt!
Jag har förut testat deras buttergloss och soft matte lipcream och dom gillar jag MYCKET.
 
Dessa är dock inte värt investeringen, inte för att dom är särskilt dyra.
 
1/5 Är mitt betyg här, pga gillar Chaos annars hade det faktikst blivit 0 :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Hej, jag heter Rebecca och det här är min blogg som kommer fokusera på skönhet i alla dess former. Här kommer vi prata om smink och testa en massa olika produkter. Samtidigt som jag brinner för smink så kommer alltid djurrätt stå ännu närmre mitt hjärta därför kommer jag endast prata om märken som är djurvänliga :) Välkommen!
RSS 2.0